Call for Proposals for Innovative Social and Cultural Activities in Lapta and its Villages

In the framework of the EU-funded “Regional Development through Tourism Activities and Capacity Building” Project, Lapta Belediyesi is pleased to launch its 3-year Regional Strategic Development Plan (RSDP) for Lapta Municipal Region, and subsequently, the sub-grant scheme to third parties.

The overall objective of this call for proposals is:

“To enhance economic activities related to tourism, social, and cultural activities in the north-west area of northern part of Cyprus”

The specific objectives of this call for proposals are:

• To conserve and ensure economically sustainable use of intangible cultural heritage in the northwest area of Cyprus
  • Increase the capacity of local stakeholders for the development of activities in social and cultural areas and tourism in Lapta region and contribute to socio-economical cohesion
  • To support activities to achieve the strategic objectives of the “Regional Strategic Development Plan” developed within the scope of this project

You can access the Regional Strategic Development Plan (RSDP), sub-granting guidelines, application form, and other essential documents from the sub-menu on the left.

IMPORTANT Please make sure that you have read the guidelines and the RSDP carefully before submitting your application.

IMPORTANT The deadline for submission is 20 February 2017, 14:30 (northern part of Cyprus local time). Late applications will not be accepted.

IMPORTANT Please send your questions to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. . All questions and responses and important notices to applicants regarding evaluation processes will be published on this website.

DOWNLOAD :

Regional Strategic Development Plan

Grant Scheme Guidelines

Important Documents

Announcements

Contact Us:

(0392) 82 18 327

(0392) 82 11 691

Lapta ve Köylerinde Yenilikçi Sosyal ve Kültüre Aktiviteler için Teklif Çağrısı

Lapta Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Turizm Aktiviteleri ve Kapasite Geliştirme Yoluyla Bölgesel Kalkınma” projesi kapsamında The Management Centre ortaklığıyla tüm Lapta Belediye Bölgesi için hazırladığı 3 yıllık Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı’nı ve bunu takiben üçüncü taraflara hibe programını halkımıza sunmaktan memnuniyet duyar.

Teklif Çağrısının genel hedefi şudur:

“Kıbrıs’ın kuzey kesimindeki kuzey batı bölgesinde turizm ve sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili ekonomik aktiviteleri geliştirmek”

Teklif Çağrısının özel hedefleri ise şunlardır:

• Kıbrıs’ın kuzey batı bölgesinde soyut kültürel mirasın korunması ve ekonomik olarak sürdürülebilir şekilde kullanılmasını sağlamak
  • Lapta bölgesinde, turizm, sosyal ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi açısından yerel paydaşların kapasitesini arttırmak ve sosyo-ekonomik bütünleşmeye katkıda bulunmak
  • Bu proje kapsamında oluşturulan “Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı’nda” belirtilen stratejik hedeflere ulaşmak için gerekli faaliyetleri desteklemek

Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı (BSKP), hibe rehberi, başvuru formu ve diğer önemli belgelere sol taraftaki menü’den ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ Lütfen başvurunuzu yapmadan BSKP’yi ve hibe rehberini dikkatlice okuyunuz.

ÖNEMLİ Son başvuru tarihi 20 Şubat 2017, saat 14:30’dur (Kuzey Kıbrıs yerel saati). Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ Lütfen sorularınızı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine yollayınız. Tüm soru ve cevaplar ve değerlendirme süreçleri hakkında önemli duyurular bu websitesi’nde yayınlanacaktır.

DOWNLOAD / İNDİRİNİZ :

Bölgesel Stratejik Kalkınma Planı