Başkanın Mesajı

Fuat Namsoy’un Önyazısı

Yerel yönetimler, kentte yaşayan halkın, ortak ve yerel nitelikli ihtiyaçlarını karşılamak ve kentin sürdürülebilir gelişimini sağlamak amacıyla hizmet eden kuruluşlardır. Hizmet ettikleri kentin toplumsal ve ekonomik gelişimi ile büyürler, gelişirler ve çağdaşlaşırlar.

Lapta Belediyesi olarak, belediyemize bağlı onbeş köyümüzü kucaklayarak, çağdaş ve demokratik yönetim anlayışıyla hizmetlerimizi halkımıza en etkin şekilde ulaştırmak için çalışmaktayız. Halkımızdan aldığımız güven ve güçle, kendi tecrübelerimizi, çalışma azmimizi ve en önemlisi insan sevgimizi harmanlayarak, sizlerin refahı için KKTC’nin en temiz, en yeşil, en çağdaş beldesini yaratmak için uğraş vermekteyiz.

Beş dönem boyunca desteğinizle bizlere verilen sorumluluğun bilinci içerisinde, güveninize laik olabilmek için, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz Belediye sınırlarımız dahilinde bulunan yerleşim yerlerini yeni projelerle, halkımızın laik olduğu kaliteli yaşam alanları haline getirmektir.
Belediyeler Reformu ile Belediyemize bağlanan köylerimizle birlikte KKTC’nin en büyük yüzölçümüne sahip belediye konumuna gelmiş bulunmaktayız. Belediye hizmetlerimizi Belediye sınırlarımız dahilinde bulunan yerlerin en ücra köşelerine kadar ulaştırarak, halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
          Bu zorlu yolda bizlere verdiği destekle çalışma azmimizi artıran, kentini seven, kentine sahip çıkan tüm belde halkımıza teşekkürlerimi sunar, saygı ve sevgi ile selamlarım.

FUAT NAMSOY
                                        LAPTA BELEDİYE BAŞKANI

logo blackqr codeSizlere daha yakın olmak ve ihtiyaçlarınızı en kısa zamanda tamamlamak için web sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz

Twitter response: "Could not authenticate you."

Kampanya ve ek bilgiler için kullanılacak alan...