Diş Kontrolleri

diskotrol web002Ağız ve Diş sağlığı kontrolleri gerçekleştirildi

Lapta Belediyesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi işbirliği ile Lapta Belediyesi sınırları dahilinde bulunan tüm köylerde ağız ve diş sağlığı adına büyük bir adım atıldı. Sosyal sorumluluk kapsamında diş sağlığı kampanyası ile Lapta Belediyesi’ne bağlı tüm köylere belirlenen tarihlerde gidilip, evler tek tek gezilerek, halkın diş sağlığı ile ilgili gerekli kontroller ücretsiz olarak yapıldı.
Kampanya Kayalar, Sadrazam ve Akdeniz köylerinde devam etti
Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden bölgeye gelen ekiplerle birlikte, Lapta Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi köylerindeki vatandaşların ağız ve diş kontrollerini yaptılar. Kontrolleri yapılan halkı bilgilendirdiler.  Evlerine kadar diş doktorlarının gitmesinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, böyle bir kampanya ile bölge halkının evine kadar diş hekimlerinin gidilmesinin büyük bir hizmet olduğunu belirterek, Lapta Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi’nin başlattığı kampanyaya destek vermesinden duydukları memnuniyeti söylediler.
Lapta Belediyesi sınırları dahilinde bulunan, maddi imkansızlık yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişilerin Lapta Belediyesi tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edilmesi ile ağız bakımı, diş sökümü, dolgu gibi işlemlerin ücretsiz veya durumlarına göre %30 indirimli olarak yapıldı.

diskotrol web002diskotrol web003