Yeni hizmet binasında çalışmalar son sürat

Lapta Belediyesi Hizmet Binası Projesi’nde birinci etap çalışmaları hızla devam ederken ikinci etap için proje çalışmaları da sürüyor.

Lapta Belediyesi'ninTC Lefkoşa Büyükelçiliği Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Ofisi tarafından desteklenen Belediye Hizmet Binası I.Etap Projesi yüklenici firma Sedaş İnşaat Şti.Ltd. tarafından hızla devam ediyor. Lapta Belediyesi'nin K.K.T.C'nin yüzölçümü olarak en büyük belediyesi konumuna gelmesi ve mevcut belediye binasının yetersiz kalması sebebi ile halka daha iyi hizmet verebilmek adına planlanan projenin birinci etabı devam ederken, ikinci etabı için proje çalışmaları sürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada birinci etabın Kasım ayına kadar tamamlanması ve ardından ikinci etabın ihalesine çıkılarak projeye aralıksız devam etmesinin planlandığı belirtildi.

Yeni Belediye Hizmet Binasının Projesi’nin hayata geçirilmesi ile, bölümlerin halka daha kaliteli hizmet verebilmesi için verimli çalışma ortamları yaratılacak.

Proje ofisler, toplantı salonları, arşiv odaları, vezne, vatandaşların her bölüme kolay ulaşabilirliği de ön planda tutularak tasarlandı.

• IMG_5981
  • IMG_5991