Namsoy: Eğitime her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz

Lapta Belediyesi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı öncesinde bölge genelindeki okullarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Lapta Belediyesi, bölge genelinde sürdürdüğü rutin temizlik işlerinin yanı sıra eğitime de desteğini sürdürüyor.

Lapta Belediyesi Temizlik İşleri Birimi, yeni eğitim ve öğretim sezonu başlamadan önce bölge genelindeki tüm okullarda hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediyemizin temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımıza daha ferah bir yaşam sunabilmek için bölge genelinde sürdürdüğü rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belli periyotlarla mahallelerde ve köylerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarına da devam ediyor. Bunun yanında 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce çocuklarımızın eğitim görecekleri okullar da temizlendi. Çocuklarımızın daha temiz ve daha hijyenik bir ortamda ders çalışmaları için okullar hijyenik hale getirildi. Belediyemizin temizlik ekipleri vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir yaşam ortamı yaratabilmek adına temizlik çalışmalarına devam edecektir" denildi.

Namsoy: Eğitime her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy da çalışmalarından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti ve yeni eğitim- öğretim yılnın hayırlı olmasını diledi. Eğitime belediye olarak her türlü katkıyı vermeye devam edeceklerini belirten Namsoy, “Yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yaparak, eğitim kurumlarımıza hem fiziksel şartlarının iyileştirilmesi, hem de içinde yetişen çocuklarımıza katkı sağlayacak şekilde destek oluyoruz” dedi.