Lapta Sahil Yürüyüş Yolu 2. Etap Projesine Hızla Devam

Sahil Yürüyüş Yolu II.Etap projesine hızla devam

Lapta Belediyesi’nin TC Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti ortaklığında çalışmalarına 1 Temmuz 2013 itibari ile başladığı Sahil Yürüyüş Yolu II.Etap Projesi hızla devam ediyor. Lapta Oteller Bölgesi’nden başlayarak, Sahil Yürüyüş Yolu I.Etap projesinin son bulduğu noktaya kadar devam edecek olan ve toplamda 3 km uzunluğunda Lapta Belediyesi Sahil Yürüyüş Yolu Projesi, Lapta bölgesine büyük bir çekim noktası yarattı.

Ada genelinden halkın büyük ilgi gösterdiği, deniz kıyısında, spor yapıp, zaman geçirebildiği, sağlıklı bir yaşam adına trafikten uzak, güvenli, doğa ile içiçe yürüyüş yapma imkanı bulduğu Sahil Yürüyüş Yolu Projesi şimdiden büyük ilgi gördü.

Lapta Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, çalışmaların deniz geçişleri ile devam ettiği, deniz içinden geçecek köprülerle, projeye olan beğeninin daha da artacağı düşüncesinde oldukları belirtildi.

sahil yuruyus 2etap01sahil yuruyus 2etap02sahil yuruyus 2etap03sahil yuruyus 2etap04