Turnuva ve Sportif Etkinlikler

Sosyal -Kültürel Etkinlikler - Yarışma ve Turnuvalar

7’den 70’e herkese hitap eden eğlence günleri, yarışma, turnuva, koşu, bisiklet turları, uçurtma şenlikleri ve saymakla bitmeyen etkinlikler Belediyemiz tarafından bölgemizde düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Bölge halkının sosyalleşmesi ve kaynaşmasının yanısıra, bölgenin tanıtılmasında büyük önem arzetmektedir.

Lapta Belediyesi düzenli olarak bisiklet turları düzenleyerek, halkın spor yapmasına, bölgenin güzelliklerinin tanıtılmasına ve aynı zamanda sağlıklı yaşama dikkat çekiyor.

Çeşitli turnuva ve yarışmalarla bölge halkının sosyalleşmesine katkı sağlayan, darts turnuvası, satranç turnuvası, tavla turnuvası, eğlence ve oyun günleri, çocuk şenlikleri, offroad yarışları, motorcros, doğa yürüyüşleri, futbol turnuvaları, beach voley ve beach futbol turnuvaları, bisiklet turları ve daha saymakla bitmeyen yarışma ve  turnuvalar yer alıyor.

Bilardo

Bilek Güreşi